Jandarmii, croiti pe croati! Ce s-a intamplat cu ultrasii lui Dinamo Zagreb care ar fi trebuit sa fie in peluza pe OZN:

Fortele de ordine de la Ploiesti s-au speriat de ultrasii croati, recunoscuti pentru scandalurile din deplasari.

Jandarmii ploiesteni s-au pregatit "ca de razboi" pentru cei 600 de ultrasi croati care isi anuntasera prezenta la Petrolul - Dinamo Zagreb.

Insa din cauza conflictului pe care galeria il are cu conducerea clubului, doar 50 de suporteri au facut deplasarea spre Ploiesti. Pe drum, surpriza... jandarmii au facut tot posibilul ca ultrasii din gruparea 'Bad Boys Blue' sa nu ajunga pe stadionul Ilie Oana.

Mai intai, cele trei microbuze si trei autoturisme cu fani croati au fost oprite la Sibiu, "din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile".

Apoi, cele sase masini ale croatilor au fost escortate de 20 de masini de politie pana la un stadion din apropierea Ploiestiului, din comuna Strejnic, unde ultrasii au putut urmari a doua repriza a meciului pe un ecran 3x3.

Suporterii croati au fost inchisi intr-un tarc, iar localnicii au fost sfatuiti sa intre in case, intr-o incercare a fortelor de ordine de a evita orice fel de conflict, scrie jurnalulph.ro.

Conform sursei citate, excesul de zel al jandarmilor a culminat cu bruscarea a doi jurnalisti - reporterul Romania TV, Oana Stoica, si cameramanul Digi24, Catalin Avram.

Citeste si:Dinamo Zagreb
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu dezvăluie de ce a dat-o afară pe Andreea Moldovan. ”Nu putem să ne batem joc”
BRAT
Modifică setările cookies