Europa League

INVAZIA ibericilor la Bucuresti! Cum au fost cuceriti bascii de romani si care au fost primele cuvinte ale fanilor lui Bilbao cand au vazut Capitala:

Atletico Madrid - Athletic Bilbao, miercuri, 21:15, PRO TV si www.voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Mai 2012, 07:24
Data actualizarii: Marti 08 Mai 2012, 07:27

Capitala Romaniei a fost invadata de fanii lui Bilbao. Bascii au luat deja contactul cu Centrul Vechi al Bucurestiului, au vizitat Casa Poporului si s-au intretinut cu multa bere.

"Aveti un oras foarte cochet, ne-ati uimit. Vom bea o bere in plus in cinstea voastra", au spus primii suporteri iberici care au venit la Bucuresti pentru finala Europa League, cuceriti de Bucuresti: "Romance frumoase, bere ieftina, totul e minunat! Aveti o Capitala foarte frumoasa."

Primii suporteri care au iesit in recunoastere au fost cei de la Athletic Bilbao, care n-au ratat ocazia de a se lauda ca vot fi peste rivalii madrileni. "Ce avem peste ei? Fanii, vom fi mai multi ca ei si apoi forta incredibila a jucatorilor. Uite-l, el e cel mai bun" (n.r - arata catre poza cu Llorente)", a spus unul din fanii lui Bilbao.

"Ne-am plimbat pe la Casa Poporului, care ni s-a parut formidabila, iar acum ne odihnim la terasa si admiram romancele frumoase. Berea-i ieftina, deci totul e minunat", au povestit fanii.

Finala Europa League nu a adus la Bucuresti doar microbisti din Spania, ci si fani germani, englezi sau asiatici: "Mi-am luat biletul de cateva luni bune. Abia astept meciul. Aveti o Capitala foarte frumoasa".

Sursa: ProSport
 


Modifică setările cookies