VIDEO HULIGANII au luat cu asediu stadionul! Vezi cum i-au pus pe jucatori pe fuga!

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 08:09

Athletic Bilbao a invins in deplasare la Austria Viena cu 3-0, insa jucatorii spanioli au fost la un pas de linsaj pe teren!

Nebunie la Viena unde huliganii au mai bifat un episod amar din fotbal! Ultrasii Austriei Viena au fost la un pas sa comita o tragedie dupa ce s-au batut, au aruncat cu torte aprinse pe teren, au umplut de fum stadionul si i-au alergat pe jucatori pe gazon.

Fanii neonazisti austrieci au intrerupt de 2 ori meciul cu Athletic Bilbao terminat 3-0 pentru spanioli. La 2-0 pentru Bilbao, meciul a fost intrerupt mai bine de 20 de minute.

Stadionul Franz Horra fost scufundat in fum de la tortele aprinse in peluze de ultrasii care au aruncat cu tot ce au putut pe gazon lovind si un asistent. Fanii au rupt gardul de protectie si au invadat terenul moment in care jucatorii si asa speriati de fumul care ii impiedica sa respire au alergat catre vestiare. Jocul s-a reluat dupa 20 de minute insa tot Athletic a fost cea care a mai lovit o data.

Echipe de start:

Austria Viena: Safar - Klein, Dragovic, Bak, Suttner - Baumgartlinger - E. Sulimani (Krammer. m. 49) , Junuzovic, Liendl (Schumacher, m. 57) , Acimovic  Diabang (Topioc, m. 82).

Athletic: Iraizoz - Iraola, San Jose, Amorebieta, Castillo - Iturraspe, Javi Martinez, Gurpegi (Etxeberría, m. 90), Yeste -Muniain (De Marcos, m. 63),  F. Llorente (Díaz de Cerio, m. 88)

Marcatori. 0-1: m.19: Llorente, 0-2: m.61: San Jose, 0-3: m.85: Llorente.
 

O nouă lovitură pentru Boris Johnson. Ce se întâmplă cu acordul său privind Brexit
BRAT