Europa League

Hagi critica decizia UEFA de a suspenda Steaua: "Nu e bine, Steaua umple mereu stadioane!" Ce decizie ar fi trebuit sa dea comisia

Steaua va juca fara suporteri partida cu Aalborg din grupele Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 20:20
Data actualizarii: Vineri 05 Septembrie 2014, 20:18

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat inaintea plecarii echipei FC Viitorul pentru partida amicala cu Panathinaikos, de la Atena, ca in cazul in care ar fi conducator al UEFA ar lasa spectatorii sa asiste la meciuri, insa ar sanctiona cluburile cu amenzi foarte mari.

"Nu e bine ca Steaua va juca fara spectatori meciul cu Aalborg. Ar fi fost bine cu spectatori. Steaua intotdeauna a umplut stadionul. Daca as fi conducator la cel mai inalt nivel, niciodata nu as opri spectatorii sa intre, din contra as da amenzi foarte mari cluburilor, dar clubul are obligatia sa-si educe spectatorii, cum este cazul in Anglia, in Spania, pentru ca atunci cand spectatorul face rau, face rau si clubului si fotbalul fara el nu se poate. De aceea joaca fotbalistii, pentru a-i vedea in tribune, sa creeze presiune. E un pacat ca la nivelul asta vezi un stadion gol", a spus Hagi.

Steaua va juca urmatorul meci de pe teren propriu din cupele europene cu portile inchise si a fost amendata cu 50.000 de euro pentru comportamentul rasist al suporterilor, cu 10.000 de euro pentru aprinderea si aruncarea unor petarde si cu 4.500 de euro pentru comportamentul necorespunzator al echipei (n.r. - cinci cartonase galbene)

Mediafax

Modifică setările cookies