Costel Galca Steaua Europa League

Galca e sincer dupa VISUL FRUMOS trait cu Aalborg: "Sa fim realisti, in prima repriza am avut noroc" Ce jucator a facut diferenta

Steaua 6-0 Aalborg | Stelistii s-au impus cu 6-0 insa scorul putea fi cu totul altul daca danezii marcau la cele 3 ocazii imense avute la 0-0, sau la bara data la 1-0 pentru Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 00:12
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 00:18

De ce a avut Aalborg cele 3 ocazii imense in prima repriza: "In pauza am vorbit cu jucatorii, ne creau probleme cu capitanul lor, nu am fost compacti si se creau multe spatii, fundasii stateau prea jos, de aici au venit ocaziile lor."

Ce a schimbat la pauza: "Am ajuns cu mai multa claritate la poarta in a doua repriza, am avut o evolutie mult mai buna dupa ce a intrat Rusescu. Au venit jucatori buni la Steaua, se vede valoarea lor, mai ales ca dau si goluri."

Galca e realist: "A fost dezamagitor sa nu simti atmosfera, sa nu ii simti pe suporteri aproape. Deocamdata ma gandesc la meciul cu Petrolul, apoi la Dinamo Kiev, au o echipa foarte buna. Sa fim realisti, ne-au creat multe probleme in prima repriza, bine ca meciul a fost diferit in a doua repriza."

Cine bate penalty-uri la Steaua: "La fiecare meci este o lista de 3 jucatori, sunt Keseru, Rusescu si Sanmartean sunt cei care bat."

Modifică setările cookies