Eroul lui Plzen, in echipa etapei din Europa League! Cum arata cel mai bun 11 al zilei
Vineri 09 Decembrie 2016, 15:51

Eroul lui Plzen, in echipa etapei din Europa League! Cum arata cel mai bun 11 al zilei

Rezumatele Europa League, azi la 17:00 pe Sport.ro

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Slovacul Michal Duris a fost inclus de UEFA in echipa ideala a ultimei etape a fazei grupelor din Europa League, dupa ce fotbalistul a marcat o dubla pentru Viktoria Plzen in meciul cu Austria Viena (3-2), rezultat care a permis Astrei Giurgiu sa se califice in saisprezecimile de finala ale competitiei. 

Michal Duris, intrat in minutul 58, a marcat in minutele 72 si 84, ajutând echipa ceha sa câstige dupa ce a fost condusa cu 2-0 si a ramas in zece oameni inca din minutul 19. 

in echipa ideala a acestei etape din Europa League nu se regaseste niciun român. Atacantul Raul Rusescu (Osmanlispor) a facut parte din echipa ideala a etapei a treia, iar Nicolae Stanciu (Anderlecht) a fost inclus in cel mai bun ''unsprezece'' al etapei a patra. 

Formatia ideala a etapei de joi arata astfel: 

Boy Waterman (APOEL Nicosia) - Eric Bailly (Manchester United), Numai Curuksu (Osmanlispor), Serghei Krivtov (Sahtior Donetk) - Alexander Soderlund (Saint-Etienne), Ben Rienstra (AZ Alkmaar), Henrih Mhitarian (Manchester United), Taison (Sahtior Donetk) - Michal Duris (Viktoria Plzen), Moussa Sow (Fenerbahce), Eder (Inter Milano). 0 comentarii
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT