Europa League

"E ciudat, dar e frumos RAU!" Ce scrie un ziar din Bilbao despre Bucuresti, "unul dintre cele mai frumoase orase din Estul Europei":

ATLETICO MADRID - BILBAO, miercuri ora 21.45, IN DIRECT la PRO TV si pe www.voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Mai 2012, 10:05
Data actualizarii: Marti 08 Mai 2012, 10:05

Bascii sunt fascinati de Romania. Orasul in care Bilbao poate castiga primul trofeu european din istoria clubului, i-a cucerit definitiv pe spanioli.

Principalul ziar din Bilbao, El Correo, a publicat azi un ghid al Bucurestiului, pentru fanii care au facut deplasarea pentru finala Europa League.

"Este un oras necunoscut pentru noi, ciudat pentru multa lume, dar foarte frumos. Bucurestiul s-a imbracat deja in alb-rosu, odata cu venirea primilor suporteri ai lui Bilbao in capitala Romaniei."

"Bucurestiul este unul dintre cele mai frumoase orase din Estul Europei, fratele mai mic al Parisiului, o capitala accesibila si pentru cei cu portofelul mai subtire. Daca ajungi aici, nu trebuie sa ratezi principalele atractii - Piata Unirii, Calea Victoriei, Piata Victoriei, Ateneul, Casa Poporului, Parcul si lacul Herastrau, dar si centrul vechi."

"Trebuie neaparat sa incerci mancarea romanilor - sarmalele, un amestec de carne de porc si orez, invelit in varza, chiftelele de pui si friptura de porc picanta. Daca vrei sa te intorci cu o amintire, Bulevardul Magheru, Calea Victoriei, Piata Unirii si Baneasa sunt cele mai bune locuri de unde sa iti faci cumparaturile.", scriu jurnalistii de la El Correo, care au venit de vineri in Bucuresti.


Modifică setările cookies