Europa League

OBSESIE fara limite pentru antrenorul lui Bilbao: gazonul de pe National Arena! Ce scrie presa din Spania despre stadionul care va gazdui finala Europa League:

Finala Europa League, Atletico Madrid - Athletic Bilbao, este miercuri, 9 mai de la ora 21.15, LIVE la Pro TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Mai 2012, 08:23
Data actualizarii: Marti 08 Mai 2012, 08:28

Jurnalistii de la ziarul "As" noteaza ca, in drum spre Bucuresti, delegatia lui Bilbao a consumat 70 de kilograme de scoici si 200 de sticle de sampanie.

"In timpul zborului, de mai mult de trei ore, in avion a domnit o atmosfera buna, jucatorii si Marcelo Bielsa fiind incurajati de fani. S-au consumat 70 de kilograme de scoici si 200 de sticle de sampanie. La Bucuresti, jucatorii au fost primii care au iesit din avion, deplasandu-se direct la hotel",
a notat As.

Delegatia lui Athletic Bilbao a aterizat, aseara, in jurul orei 20.24, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, iar masurile de securitate au fost unele exceptionae, toate autocarele si autoturismele care au intrat in incinta aeroportului fiind controlate minutios.

Spaniolii de la "As" mai scriu ca "Leii sunt in cautarea primului trofeu, ghidati de doi tehnicieni flamanzi: Bielsa si Simenone. Bielsa este obsedat de starea gazonului, mai ales ca national arena este un stadion din 2008, fara nicio referinta dincolo de meciurile echipei nationale".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies