Dulca sperie Atena: "Va fi un meci ca la Podul Inalt, editia 2009!"  

FC Vaslui Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 August 2009, 20:45
Data actualizarii: Joi 27 August 2009, 09:14

Antrenorul Vasluiului, Cristian Dulca anunta ca returul cu AEK, din play-off-ul Ligii Europa, se poate compara cu batalia de la Podul Inalt, dintre moldoveni si turci.

"E normal ca grecii sa fie optimisti, intr-o cupa europeana, faptul ca marchezi in deplasare inseamna mult. Insa, surprizele la acest nivel apar oricand, iar noi ne gandim doar la calificare. Chiar daca FC Vaslui este un nume mic in fotbalul european, am reusit sa eliminam formatii cu traditie, cum ar fi Omonia Nicosia, cea care a eliminat-o pe AEK Atena in sezonul trecut.

Meciul incepe de la 0-0. M-as bucura sa se termine asa, insa am venit sa jucam fotbal, asa ca nu ne vom aseza pe doua randuri pentru a ne apara. Va fi un meci ca la Podul Inalt, editia 2009", a spus Dulca.

Tehnicianul a atras atentia ca echipa sa se afla in fata unui eveniment istoric:

"Ne aflam in fata unui meci foarte important. Suntem doua echipe cu profil ofensiv, sensibil egale ca valoare. Golul primit acasa poate insemna foarte mult pentru echipa gazda, insa am mare incredere in baieti ca pot sa obtina calificarea. Nu va fi un meci usor si din cauza suporterilor adversi, care reprezinta un aliat foarte bun pentru AEK Atena.

Vor fi cel putin 50.000 de spectatori la meci, dar speram sa depasim aceste aspecte si sa reusim ce ne-am propus. Pentru FC Vaslui este un joc istoric. Suntem in fata unei mari performante si de ce sa nu profitam de acest lucru? Cu pasi marunti, aceasta echipa se consolideaza".

Partida AEK Atena - FC Vaslui, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, se vadisputa joi, de la ora 21:00. In tur, vasluienii s-au impus cu scorul de 2-1.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!