Doua vesti EXCELENTE primite de Radoi inaintea meciului cu Rosenborg! Cum va arata primul 11

Doua vesti EXCELENTE primite de Radoi inaintea meciului cu Rosenborg! Cum va arata primul 11

Saptamana care ii poate decide lui Radoi viitorul pe banca Stelei a inceput cu doua vesti perfecte pentru antrenorul ros-albastrilor.

Alcenat si Stanciu sunt complet recuperati si pot juca inca din primul minut cu Rosenborg. Fundasul dreapta va fi sigur titular, in timp ce Stanciu e luat in calcul pentru partea a doua a meciului, avand in vedere ca vine dupa o pauza de aproximativ o luna. In acest conditii, Radoi se va opri in defensiva asupra unei linii de 4 formate din Alcenat, Papp, Tosca si Guilherme, urmand a avea o decizie dificil de luat in zona mijlocasilor defensivi.

Aici, antrenorul Stelei e obligat sa vina cu o solutie noua avand in vedere ca Breeveld e suspendat. Langa Muniru, Radoi va merge, cel mai probabil, e varianta Aymen Tahar. Mijlocasul adus de la Gaz Metan va fi la cel mai important test al carierei sale de pana acum in tricoul Stelei. Ca inchizator, Radoi il mai are printre optiuni si pe Lucian Filip.

Tade va fi pastrat titular in ciuda criticilor lui Becali, iar Hamroun ramane in spatele sau, cu Popa si Chipciu in laturile terenului.

Echipa probabila a Stelei cu Rosenborg:

Cojocaru - Alcenat, Papp, Tosca, Guilherme - Filip, Muniru - Popa, Hamnroun, Chipciu - Tade

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies