Doua echipe in primavara Europa League? "Cu Protasov, Astra poate castiga grupa!" De ce Steaua nu va avea emotii la calificare

Doua echipe in primavara Europa League? "Cu Protasov, Astra poate castiga grupa!" De ce Steaua nu va avea emotii la calificare

Astra joaca pentru prima data in istoria clubului in grupele Europa League - omul care a facut spectacol cu Steaua in grupele Cupei UEFA in 2005, Oleg Protasov, poate conduce Astra catre o calificare istorica

Astra si-a schimbat antrenorul - venirea ucraineanului Oleg Protasov reprezinta un motiv suficient pentru ca Astra sa spere la calificarea in primavara europeana, crede Ioan Andone.

"E grupa grea dar, ei trebuie sa creada in sansa lor, acum cu schimbarea asta se pot intampla multe. Astra poate sa castige chiar grupa" a declarat Ioan Andone pentru Dolce Sport.

Astra are 0 puncte dupa primele 2 meciuri, fiind pe ultimul loc in grupa cu Dinamo Zagreb (3 puncte), FC Salzburg (4 puncte) si Celtic (4 puncte). Pe 23 octombrie si 6 noiembrie, Astra va juca impotriva celor de la Celtic, mai intai in Scotia si apoi pe propriul teren.

"Steaua si Dinamo Kiev se vor bate pt primul loc in opinia mea. Important este sa joace in primavara europeana, asta este important pentru Steaua. Si de pe locul 2 se poate duce in primavara europeana" crede Andone in ceea ce priveste grupa Stelei.

Steaua are 3 puncte dupa primele 2 meciuri, fiind depasita de Dinamo Kiev. Steaua joaca in urmatoarele 2 partide cu Rio Ave, singura echipa fara punct din aceasta grupa, primul meci fiind in Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies