"Degeaba i-am atacat! Fundasii lor sunt tari de tot!" Ce spune antrenorul lui Lazio dupa 2-2 cu Vaslui:

Autor: Sport.ro
Joi 15 Septembrie 2011, 23:58

	"Degeaba i-am atacat! Fundasii lor sunt tari de tot!" Ce spune antrenorul lui Lazio dupa 2-2 cu Vaslui:

Antrenorului de la Lazio nu-i vine sa creada ca echipa lui n-a putut s-o bata pe FC Vaslui la debutul in Europa League.

"FC Vaslui este o echipa organizata, disciplinata in teren, are jucatori importanti, ce au avut o buna prestatie. Niciodata nu am crezut ca ar fi o echipa inferioara, a demonstrat ca are o aparare foarte buna si o mobilitate mare a jucatorilor", a afirmat Reja, dupa Lazio - FC Vaslui, 2-2.

"In primele 15 minute, am avut 5-6 ocazii mari, am atacat, dar fundasii centrali romani ne-au creat probleme. A fost si lipsa de noroc, in conditiile in care am ratat din doi metri. Este un rezultat care exprima si nu prea exprima ceea ce a fost in teren. Nu pot sa dau vina pe intreaga echipa pentru acest rezultat, ci au fost probleme individuale", a spus Reja.

Tehnicianul considera ca avantajul lui FC Vaslui a fost numarul superior de jucate meciuri in acest sezon.

"A fost lipsa de luciditate dupa 1-0, echipa vazandu-se deja castigatoare la fel cum s-a intamplat si in meciul din campionat cu AC Milan. Le-am spus jucatorilor ca dupa gol sa mentina ritmul, insa nu au reusit acest lucru. Un avantaj al Vasluiului a fost ca pana acum au avut zece meciuri oficiale. in acest meci a fost o problema mentala a jucatorilor si nu una fizica, drept dovada am reusit in zece oameni sa atacam in continuare", a explicat Reja.

Sursa: Mediafax

Coronavirus România. Județele în care s-au înregistrat cele mai puține cazuri
BRAT