Europa League

De ce e 1-1 un rezultat echitabil pentru stelisti. Zurich, echipa din liga a doua elvetiana, a avut de doua ori mai multe suturi pe National Arena si de 3 ori mai multe PE POARTA

Steaua 1-1 Zurich si vicecampioana Romaniei e intr-o situatie nu tocmai buna. Steaua are doar 2 puncte dupa 3 meciuri din grupele UEL, fiind obligata sa bata in Elvetia, dar si pe Osmanlispor in retur pentru a mai spera la calificare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2016, 22:38
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2016, 22:54

Steaua a reusit sa scoata doar un punct in fata unei divizionare de liga secunda din Elvetia. FC Zurich a jucat curajos la Bucuresti si a scos un egal pe final, dupa ce Kone a egalat in minutul 85, in urma unei succesiuni de greseli in apararea Stelei, care a culminat cu scaparea din marcaj a atacantului de catre Tamas.

Elvetienii nu au egalat insa din noroc, ci mai degraba in urma presiunii mari si constante puse pe careul lui Nita dupa ce au primit gol.

De altfel, acestia au mai ratat cateva ocazii mari pana la golul lui Kone. Dovada sta si statistica meciului, intocmita de UEFA.

Zurich a avut de doua ori mai multe suturi decat Steaua si de aproape 3 ori mai multe pe poarta. Elvetienii l-au pus pe Nita la incercare de 16 ori, 8 dintre mingi fiind cadrate pe poarta. 

De asemenea, elvetienii au avut 9 cornere, punand de multe ori in pericol poarta Stelei cu ajutorul fundasilor puternici.

Posesia a fost una echilibrata, la fel si numarul paselor.

CITESTE SI

Modifică setările cookies