Dan Petrescu, gata sa scrie o noua pagina de istorie la CFR Cluj! Antrenorul cunoaste punctul forte al lui Djurgarden: "Acolo sunt cei mai periculosi!"

Europa League Dan Petrescu, gata sa scrie o noua pagina de istorie la CFR Cluj! Antrenorul stie punctul forte al lui Djurgarden: "Acolo sunt cei mai periculosi!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 23:49
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 23:53

CFR Cluj va evolua in deplasare la Djurgarden, joi, de la ora 20:00, in turul 3 al Europa League.

Dan Petrescu nu a avut sansa unei trageri norocoase si a primit exact adversarul pe care nu si-l dorea.

O deplasare la campioana Suediei, pe un teren sintetic, erau exact lucrurile pe care antrenorul CFR-ului isi dorea sa le evite.

Dan Petrescu spune ca pericolul cel mai mare pentru echipa sa vine de la atacantii lui Djurgarden. De asemenea, antrenorul scoate in evidenta stilul disciplinat pe care il are campioana Suediei si spune ca si-ar fi dorit o echipa mai combinativ.

"Sortii n-au fost buni pentru noi, impotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci. Si in deplasare, pe teren sintetic. Trebuie sa ne adaptam si nu este usor sa te adaptezi intr-o zi si sa reusesti sa joci mai bine decat campioana Suediei. Va fi de lupta, un meci in care vor juca ofensiv. E o echipa foarte buna, greu sa piarda un meci de fotbal.

Chiar daca sansele sunt 50-50 terenul propriu si faptul ca e sintetic fac ca ei sa fie favoriti. Cred ca sunt foarte multi jucatori periculosi la adversari, mai ales cei de atac. Per total, o echipa disciplinata, care stie ce vrea. Nu va fi usor, impotriva echipelor scandinave mereu am avut probleme si preferam o echipa mai latina sau anglo-saxona, cu un fotbal mai combinativ. Si pentru ei e meciul cel mai important. Trebuie sa facem un meci perfect", a spus Dan Petrescu la conferinta de presa.

Djurgarden are trei egaluri si o infrangere un ultimele partide din campionatul Suediei si un golaveraj de 5:7.

In turul 2 preliminar din Europa League, Djurgarden a eliminat-o pe FC Europa, echipa din Gibraltar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!