"Daca eram cu prima echipa nici nu stateam la discutii!" Straton, in DEPRESIE dupa 10 zile incredibile: "Sunt stresat, am doi copii, nu vreau sa iau virusul"

"Daca eram cu prima echipa nici nu stateam la discutii!" Straton, in DEPRESIE dupa 10 zile incredibile: "Sunt stresat, am doi copii, nu vreau sa iau virusul"

Catalin Straton a salvat-o pe FCSB la mai multe faze clare de gol ale cehilor de la Slovan.

Straton pare sa fie cea mai buna mutare din grupul transferurilor de urgenta facute la FCSB in ultimele zile. Portarul a fost excelent atat cu FC Arges, cat si cu Slovan.

Straton isi felicita colegii pentru efortul depus si spune ca FCSB s-ar fi calificat cu usurinta daca avea la dispozitie cea mai buna echipa.

"Vreau sa-i felicit pe acesti copii de la echipa, sa le transmit sa nu fie suparati. Este greu. Sunt copii si ma bucur ca au jucat asa bine. Poate cu putina sansa ne puteam califica. Cred ca, daca eram cu prima echipa, nici nu stateam la discutii. Cu tot respectul pentru cei de la Slovan. Probleme sunt, vor mai fi probabil si la alte echipe. Nu-mi doresc asta, dar asa e cursul vietii. Din pacate, nu s-a putut alinia echipa care s-a dorit", a spus Straton la Telekom Sport.

Goalkeeperul spera sa scape de pandemie fara sa se infecteze: "Daca scap si de acest focar, dupa problema de la fosta echipa, nu stiu... o sa ma duc acasa si o sa ma felicit cu sotia. Si eu sunt putin stresat, am doi copii, ma gandesc sa ma feresc cat mai mult. Incerc sa evit cat se poate contactul cu lumea. Suntem la fotbal, nu ma dau la o parte. Daca va fi sa il iau, asta este, eu ii voi ajuta pe acesti copii".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies