Europa League

City si Porto intr-un RAZBOI al penibilului! Parintii lui Hulk si Kun Aguero pot fi trasi la raspundere :) Pana unde s-a ajuns in scandalul rasismului:

Hulk si Kun Aguero s-au trezit in mijlocul unui scandal cu tenta rasista dupa dubla din Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2012, 16:59
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2012, 16:59

Dupa meciul tur din Portugalia, cand City a castiga cu 2-1 pe terenul lui Porto, oficialii englezi au depus plangere la UEFA.

Acestia ii acuza pe fanii lui Porto de scandari rasiste, insa un oficial al lui Porto a explicat incidentul: "Suporterii au fost auzati ca faceau ca niste maimute, dar de fapt strigau "Hulk! Hulk! Hulk!", de aici si confuzia creata."

Bineinteles, dupa meciul retur, un oficial al lui Porto a depus plangere la UEFA pentru scandari rasiste din partea fanilor lui City.

Rui Cerqueira a declarat pentru Guardian: "Hulk a fost agresat la fiecare lovitura libera. Este inadmisibil asa ceva!"

In replica, oficialii lui City au declarat: "Evident ca fanii nostri nu au fost rasisti. Ei nu faceau ca niste maimute, ci scandau "Kun! Kun! Kun!", Aguero fiind cel care a deschis scorul!"

Explicatiile oficialilor tind sa devina penibile, acestia explicand scandarile fanilor prin numele celor doua vedete ale lui Porto si City. Deocamdata UEFA nu a emis un comunicat oficial, insa o ancheta va incepe cat de curand.

Modifică setările cookies