Cei de la Dinamo vor razbunare pentru "Du-te, Dica!": "Nu se va mai repeta scenariul de atunci! Steaua ar trebui sa se teama!"

Cei de la Dinamo vor razbunare pentru "Du-te, Dica!": "Nu se va mai repeta scenariul de atunci! Steaua ar trebui sa se teama!"

Cel mai mare succes din Liga Campionilor pentru Steaua reprezinta o amintire trista pentru cei de la Dinamo Kiev.

Ucrainenii nu au uitat de infrangerea de acum 8 ani cu Steaua, cand echipa lui Cosmin Olaroiu a castigat categoric la Kiev in fata lui Dinamo dupa golurile lui Ghionea, Vali Badea si Dica, de doua ori.

”Steaua a invins pe Dinamo cu 4-1 in 2006, dar a trecut multa vreme de atunci si echipele sunt diferite. Nu se va repeta acest lucru. Steaua este un adversar bun, respectam echipa, dar vom juca acasa, asa ca ei ar trebui sa se teama” a spus Yarmolenko.

"Steaua are puncte tari, dar are si slabiciuni, de care vom profita. Toate gandurile noastre sunt la meciul cu Steaua" a mai spus extrema ucrainenilor.

Dinamo Kiev - Steaua este in aceasta seara de la ora 20.00, live text pe www.sport.ro. Astra - FC Salzburg este in direct la Sport.ro de la ora 22.00

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies