Cehii: "Huliganii beti din galeria lui Dinamo au declansat iadul pentru Slovan!"

Autor: Sport.ro
Joi 20 August 2009, 23:36
Cehii: "Huliganii beti din galeria lui Dinamo au declansat iadul pentru Slovan!"

Cotidianul ceh Dnes a scris, joi, ca la Bucuresti "s-a dezlantuit iadul", dupa ce Slovan Liberec a invins, cu scorul de 2-0, formatia Dinamo Bucuresti, intr-un meci intrerupt in minutul 88 din cauza incidentelor.

"Final inainte de termen, cu Slovan invingatoare. Arbitrul a oprit meciul in minutul 88, la scorul de 2-0 pentru Liberec. Se dezlantuise iadul. Huligani din galeria gazdelor, beti, au invadat terenul. Fotbalistii lui Slovan aveau motive de bucurie, conduceau, dar in loc de fericire a fost ingrijorare vazand acei suporteri furiosi. Dinamo va pierde cu 0-3 si va primi probabil o amenda consistenta", a scris sursa citata.

Sport Tyden a notat "Scandal la București": "Meciul s-a terminat prematur, suporterii romani invadand terenul. Era 2-0 pentru Slovan, care, probabil, a obținut deja calificarea".

Site-ul oficial al echipei Slovan a scris ca, desi a caștigat pe teren cu 2-0, rezultatul meciului va fi probabil decis de comisiile UEFA, dupa ce partida a fost intrerupta din cauza atitudinii suporterilor echipei gazda.

Potrivit Aktualne, Slovan Liberec i-a sochat pe romani, 2-0! "Rezultat surprinzator de bun, dar e foarte posibil ca Slovan sa caștige cu 3-0 la masa verde sau Dinamo sa fie eliminata din cupele europene dupa incidentele de la final", in timp ce Sportovni Noviny a scris: "Slovan e ca și calificata, a caștigat cu 2-0, dar probabil va fi 3-0 la masa verde".

Echipa ceha Slovan Liberec a invins, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Dinamo Bucuresti, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, intr-un meci incheiat in minutul 88, dupa ce mai multi fani dinamovisti au patruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies