Cea mai mare problema cu care Galca se lupta inaintea meciului de la Kiev, la 8 ani de la momentul istoric "Du-te, Dica, du-te!" 

Cea mai mare problema cu care Galca se lupta inaintea meciului de la Kiev, la 8 ani de la momentul istoric "Du-te, Dica, du-te!" 

In urma cu aproximativ 8 ani, Steaua redebuta in Grupele Champions League dupa ani de absenta cu o victorie fantastica la Kiev.

"Du-te, Dica, du-te" a devenit atunci refrenul preferat al Stelei, care isi incepea campania din Grupele Ligii cu o victorie cu 4-1 in Ucraina, la capatul unui meci in care actualul secund de la Steaua reusea sa marcheze de 3 ori.

Astazi, la 8 ani distanta, Galca si-ar dori din nou un Dica in echipa. Macar pe banca de rezerve, acolo unde Steaua pare sa aiba cele mai mari probleme, sustine Dumitru Dumitriu.

Acesta declara ca pentru Galca cea mai mare provocare este sa gaseasca solutiile ideale in conditiile in care nu are o banca de rezerve extrem de puternica:

"Steaua nu mai are lotul care sa permită orice schimbare si sa nu sufere jocul. Au plecat jucatori importanti si n-au putut sa faca un 11 puternic ai cu 4-5 jucatori care sa intre si sa nu se simta lipsa titularilor. N-au banca de rezerve si acesta e adevarul! E o situatie mai speciala, dar trebuie sa scoatem in evidenta priceperea lui Galca, care pentru un minut n-a scos maxim in acest an. Arlauskis si Szukala sunt jucatori decisivi, care atunci cand nu joaca, Steaua are o evolutie modesta. Portarul a facut minuni"

"Daca se va intampla sa castige Steaua, o va face cu mari eforturi, pentru ca Steaua nu mai e privita ca o echipa care sa creeze mari probleme si sa aiba prima sansa. Va fi un joc disputat si le va fi foarte greu sa se impuna", spune acesta la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies