Cea mai dura sanctiune dictata de UEFA in cazul nerespectarii FFP-ului! O echipa, exclusa din cupele europene pana in 2019

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iunie 2015, 18:16

	Cea mai dura sanctiune dictata de UEFA in cazul nerespectarii FFP-ului! O echipa, exclusa din cupele europene pana in 2019

Dinamo Moscova, fosta echipa a lui Dan Petrescu, formatie la care joaca fotbalisti ca Mathieu Valbuena si Kevin Kuranyi, a fost exclusa din cupele europene si nu va mai avea dreptul sa joace intr-o competitie organizata de UEFA pana in 2019!

UEFA nu iarta atunci cand vine vorba de nerespectarea Fair Play-ului Financiar! Iar ultima victima este una dintre fortele Rusiei - Dinamo Moscova.

Forul continental a exclus fosta echipa a lui Dan Petrescu din cupele europene din cauza nerespectarii regulamentelor ce tin de Fair Play-ul Financiar, rusii inregistrand pierderi importante in ultimele sezoane, dupa ce au transferat jucatori pe sume importante si cu salarii extrem de mari.

Mai mult, fosta echipa a lui Dan Petrescu nu va mai avea dreptul sa participe intr-o competitie organizata de UEFA pana in sezonul 2019-2020.

Locul lui Dinamo Moscova in Europa League va fi luat de Rubin Kazan, fosta campioana a Rusiei.

Dinamo Moscova a fost antrenata intre 2012 si 2014 de Dan Petrescu.

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies