"Ce naiba facem cu Steaua?" Cea mai dura reactie dupa ce Becali a anuntat ca nu mai finanteaza echipa

Autor: Sport.ro
Vineri 07 August 2015, 19:15

	"Ce naiba facem cu Steaua?" Cea mai dura reactie dupa ce Becali a anuntat ca nu mai finanteaza echipa

Visul de Champions League s-a incheiat rapid pentru Steaua, iar Gigi Becali si-a schimbat atitudinea fata de echipa: "Nu mai sunt dispus sa cheltuiesc banii familiei mele pentru Steaua"

Gabi Balint a lansat un atac la adresa atitudinii pe care Gigi Becali a avut-o fata de echipa in ultima perioada.

Banii scosi de pe urma transferurilor nu au fost reinvestiti, iar echipa zace intr-o incertitudine care i-a indepartat pe suporteri. Au trecut mai bine de opt luni de cand Steaua s-a transformat in FCSB, iar Becali nu pare sa aiba nicio solutie pentru recuperarea indentitatii echipei.

"Ce ne facem cu Steaua? Suporterii s-au impartit. Galeriile tac. Noi, fostii jucatori daca tacem sau vorbim suntem criticati de ambele tabere. El nu tine cont de nimic din ceea ce inseamna spiritul Stelei si ignora cateva milioane de suporteri facand ceea ce-i dicteaza buzunarul."

Citeste si: "Nu mai am nici 20 mil €!" Dedesubturile declaratiilor date de Becali si motivul pentru care a limitat investitiile

"I se rupe de istorie, de traditie, de palmares. Steaua se duce, incet, incet, acolo unde vrea Dinamo, care s-a dus demult. Echipa departamentala, comunista, bla, bla… Da, dar e singura echipa care a reusit maximul intr-o perioada grea pentru suporterii ei. Multi s-au nascut atunci. Putini incep sa ramana si se impart. Ne doare pe toti dar lui nu-i pasa. Ce naiba facem cu Steaua?", a scris Balint pe Facebook.

 

Ce ne facem cu Steaua?Suporterii s-au impartit. Galeriile tac. Noi, fostii jucatori daca tacem sau vorbim suntem...

Posted by Gabi Balint on Thursday, August 6, 2015

"Strigatul" lui Gabi Balint a avut ecouri pe Facebook in randul suporterilor stelisti. Postarea a strans in cateva ore peste 1000 de LIKE-uri, 260 de comentarii si aproape 200 de share-uri.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies