FABULOS! O echipa a refuzat 200 de mil de euro pentru 4 transferuri in aceasta vara. Dezvaluirea facuta azi

FABULOS! O echipa a refuzat 200 de mil de euro pentru 4 transferuri in aceasta vara. Dezvaluirea facuta azi

Puteau fi vedetele perioadei de transferuri din Europa, insa au hotarat ca principiile lor trebuie sa-i duca in alta directie!

Marca scrie ca Atletico a refuzat in aceasta vara oferte in valoare de 200 de milioane de euro pentru vedetele ei! Oblak, Koke, Griezmann si Godin ii puteau aduce vanzari-record! De fiecare data, sefii lui Atletico au spus 'Nu!' Vor ca echipa lor sa se bata din nou pentru titlu in Spania si viseaza la o noua finala de Champions League. Sursa citata dezvaluie si care au fost echipele interesate de cei 4 fotbalisti, precum si sumele in schimbul carora voiau sa-i cumpere.

United a facut o propunere de 35 de milioane pentru Oblak, in timp ce PSG a dat 60 de milioane pe Griezmann. Chelsea si Bayern erau gata sa accepte pretul de 65 de milioane pentru Koke, cu 5 peste valoarea clauzei sale de reziliere, insa Atletico l-a convins ca ii va fi mai bine la Madrid. In cele din urma, capitanul Godin a primit si el un telefon bomba de la City.

Rezultatul? Acelasi ca si in cazul celorlalte negocieri. Atletico nu se desparte decat de jucatorii pe care Simeone nu-i considera titulari clari pe Calderon.

Citeste si:Atletico Madrid
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies