Antonio Conceicao CFR Cluj PSV Eindhoven Ricardo Cadu Europa League

Cadu: "Un egal la Eindhoven nu ar fi rau!" Vezi ce zice Conceicao:

Capitanul lui CFR, Ricardo Cadu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca niciun rezultat de egalitate cu PSV Eindhoven nu ar fi rau.

PSV - CFR Cluj este joi, de la ora 20.00 la Sport.ro si gratuit pe www.sport.ro 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2009, 13:54
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2009, 14:26

"Mergem la Eindhoven sa castigam. Daca am ajuns pana aici, e normal sa abordam toate partidele la victorie, indiferent unde jucam. Va fi un meci foarte dificil, am vazut partida lor cu Sparta Praga si este o echipa omogena cu jucatori care evolueaza de mult timp impreuna.

Trebuie sa jucam inteligent, acesta poate fi atuul nostru. Singura diferenta, in favoarea lor, este experienta superioara in Europa, dar nu ne gandim decat la victorie. Totusi niciun egal nu ar fi rau", a spus Cadu, care spera ca Unirea Urziceni sa se impuna in partida cu VfB Stuttgart, ce se va disputa in Liga Campionilor.

Antrenorul Antonio Conceicao spera ca absenta cauzata de o accidentare a atacantului Yssouf Kone sa nu fie resimtita de catre elevii sai.

"E o partida care motiveaza ambele echipe si nu se pune problema sa avem emotii. Nu ma gandesc la problemele din compartimentul ofensiv, dar daca jocul ne iese, echipa poate aborda un stil defensiv sau poate miza pe atac, iar lipsa unui jucator, si ma refer aici la Yssouf Kone, nu trebuie sa ne intereseze si sa conteze prea mult.

PSV are o dinamica ofensiva foarte buna, iar abordarea noastra va consta in acordarea unei atentii speciale grupului de jucatori si nu unui fotbalist anume", a completat Conceicao.

PSV - CFR Cluj este joi, de la ora 20.00 la Sport.ro si gratuit pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies