Blestemul stelistilor a lovit-o pe Partizan. Ce nebunie: sarbii au sarbatorit cu sampanie dupa victoria de la Alkmaar, dar meciul de aseara a provocat un cutremur

Blestemul stelistilor a lovit-o pe Partizan. Ce nebunie: sarbii au sarbatorit cu sampanie dupa victoria de la Alkmaar, dar meciul de aseara a provocat un cutremur

Partizan Belgrad, echipa care a eliminat Steaua din drumul catre grupele Ligii Campionilor, a suferit o eliminare dramatica din cupele europene. In urma infrangerii de aseara, intreaga conducere a clubului a demisionat in bloc.

Sarbii de la Partizan au sarbatorit cu sampanie si cantece victoria de la Alkmaar, din etapa a 5-a a grupelor Europa League, cand s-au vazut calificati in primavara europeana. Ultimul meci a provocat insa un cutremur la club.

Inaintea ultimului meci din grupa L a Europa League, Partizan avea 9 puncte, cu 3 mai multe decat Augsburg, dar si avantajul terenului propriu. De asemenea, sarbii aveau avantajul unei victorii cu 3-1 la Augsburg, astfel ca aveau nevoie de un egal ori chiar de o infrangere cu 0-1 sau 0-2.

Realitatea meciului de la Belgrad a fost insa una cruda pentru formatia care a eliminat Steaua.

Partizan a pierdut cu 3-1 meciul cu Augsburg, astfel ca a ajuns la o egalitate perfecta cu nemtii in privinta punctelor si a scorurilor din meciurile directe. Totusi, acestia au fost eliminati din cauza golaverajului mai slab, avand de suferit de pe urma infrangerii cu 1-5 de la Bilbao.

In urma eliminarii dramatice, conducerea clubului si-a prezentat demisia in bloc, anuntand noi alegeri.

"Este o perioada dificila pentru Partizan, pentru ca am investit toate sperantele noastre intr-un succes european, dupa slabele performante din campionatul intern. Nu vreau sa dau vina pe jucatori, insa daca ar fi obtinu rezultatul de care aveam nevoie, nu am mai fi demisionat", a spus Milos Vazura, directorul general al clubului.

Cum au sarbatorit sarbii dupa victoria cu Alkmaar

Clasamentul final al grupei

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies