Besiktas - Liverpool, meciul cu cea mai mare asistenta din istoria Europa League! Liverpool se intoarce pe stadionul pe care a castigat Liga in 2005

Autor: Sport.ro
Joi 26 Februarie 2015, 08:55

	Besiktas - Liverpool, meciul cu cea mai mare asistenta din istoria Europa League! Liverpool se intoarce pe stadionul pe care a castigat Liga in 2005

Besiktas - Liverpool se vede la Sport.ro, in aceasta seara de la ora 20:00. Ataturk este stadionul pe care Liverpool a cucerit trofeul Ligii Campionilor in 2005.

Dupa victoria la limita obtinuta de Liverpool saptamana trecuta pe Anfield, 1-0 cu Besiktas, soarta calificarii in optimile Europa League ramane deschisa oricarui deznodamant.

Turcii au luat masura de a reduce pretul biletelor chiar si cu 50% in unele sectoare si vor avea parte de o arena arhiplina in aceasta seara.

Cu 24 de ore inainte de meci, conducerea a anuntat sold-out, astfel ca in seara aceasta sunt asteptati 76.000 de spectatori pe arena Ataturk.

Aceasta va fi cea mai mare asistenta intregistrata vreodata la un meci de Europa League (din 2009 pana in prezent).

Ataturk Olympic Stadium este arena pe care Liverpool a cucerit trofeul Ligii Campionilor in 2005, dupa finala memorabila cu AC Milan.

In prima mansa din 16-imi, Liverpool a invins-o cu 1-0 pe Besiktas pe teren propriu, prin golul marcat de Mario Balotelli din penalty.

Besiktas - Liverpool se vede la Sport.ro, in aceasta seara de la ora 20:00.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Situație critică la ATI: mai sunt doar 6 paturi în toată ţara. Virgil Musta explică cum s-a ajuns aici
BRAT
Modifică setările cookies