Jonathan dos Santos Steaua Villarreal Europa League

Barca l-a crescut sa fie viitorul Iniesta, a lucrat cu Guardiola si Luis Enrique, acum da peste Steaua in Europa League. Mesajul lui Jonathan Dos Santos pentru stelisti inaintea meciului de joi, 20:00, la ProTV

Dortmund - Real Madrid e azi, de la 21:45, la ProTV | Steaua - Villarreal este joi, la 20:00, la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2016, 15:37
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2016, 15:37

Mijlocasul mexican Jonathan Dos Santos, de la Villarreal, anticipeaza un meci greu cu Steaua, joi, la 20:00, la ProTV.

"Este o partida importanta si o victorie ar avea un impact important in aceasta grupa, dar mergem motivati si dornici sa continuam seria noastra buna. Steaua are nevoie de puncte si joaca acasa. Echipa noastra este insa pe drumul bun si este increzatoare. Poate ca trebuie sa imbunatatim anumite detalii si o vom face. Dar suntem intr-un moment bun si vrem sa confirmam", a declarat Dos Santos.

Villarreal este neinvinsa in ultimele 7 meciuri disputate. Antrenorul Fran Escriba, care a preluat echipa in august, a impus un stil de joc care se bazeaza pe o posesie mai buna a balonului, fata de etapa cu antrenorul Marcelino.

"Antrenorului ii place sa avem o posesie mai buna a balonului, iar pentru asta avem jucatori potriviti. Jocul nostru este poate mai lent, dar ideea este sa amenintam poarta", a mai spus acesta.

Modifică setările cookies