Selfie in timpul unei partide de sex, cu un fost star al Barcelonei in prim-plan. Ce s-a intamplat cu poza care face inconjurul lumii

Selfie in timpul unei partide de sex, cu un fost star al Barcelonei in prim-plan. Ce s-a intamplat cu poza care face inconjurul lumii

Cu sau fara voia sa, fotbalistul mexican Jonathan dos Santos (30 de ani) a ”scapat” pe Instagram o fotografie facuta in pat, alaturi de iubita sa, ambii aparand complet dezbracati, cel mai probabil in timp ce intretineau relatii intime.

In prezent legitimat la gruparea americana LA Galaxy, Dos Santos a crescut la celebra Academie a celor de la FC Barcelona, iar in perioada 2009-2014 s-a aflat in lotul echipei de seniori a catalanilor, impartind vestiarul cu Leo Messi si cu celelalte vedete ale formatiei blaugrana.

Talentul indiscutabil al mijlocasului mexican a fost umbrit de viata extrasportiva agitata a fotbalistului, elocvent fiind episodul din 2011 in care Dos Santos, alaturi de alti colegi din nationala de tineret a tarii sale, au fost prinsi cu prostituate in plin cantonament.

O alta dovada a neglijentei lui Jonathan, fratele mai mic al lui Giovani dos Santos (trecut si el pe la FC Barcelona) a venit acum, pe contul sau de Instagram aparand o fotografie compromitatoare, din intimitate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de AMANDA TRIVIZAS (@amandatrivizas) pe

Mai exact, Dos Santos si-a facut un selfie alaturi de frumoasa sa iubita, modelul Amanda Trivizas, in timpul unei partide de amor. Se poate vedea cum tanara complet dezbracata il saruta pe gat pe Jonathan, in timp ce acesta e ocupat cu imortalizarea momentului. Pana cand Jonathan dos Santos si-a dat seama e impactul gestului sau, stergand dovada de pe Instagram, poza erotica s-a viralizat imediat si face inconjurul lumii.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT