Avertismentul lui Sumudica dupa victoria de la Plzen: "S-a vazut ce inseamna Alibec! Sper ca cei de la Steaua sa nu faca asta!"

Avertismentul lui Sumudica dupa victoria de la Plzen: "S-a vazut ce inseamna Alibec! Sper ca cei de la Steaua sa nu faca asta!"

Viktoria Plzen 1-2 Astra / Alibec a reusit sa marcheze in prima victorie a unei echipe romanesti din grupele Europa Leauge in acest sezon.

Antrenorul celor de la Astra, Marius Sumudica, a vorbit in direct la Sport.ro dupa victoria de la Plzen - el le-a transmis un mesaj ironic rivalilor din campionat, Steaua, echipa la care va ajunge Alibec, decisiv aseara in Europa League.

"Am fost foarte conectati la partida, am avut probleme noastre in intern. Am ajuns la un consens ca trebuie sa trecem peste aceasta perioada pentru ca eram rusinea Romaniei.

Am stiut ce sa le spun, am gasit modulul de a-i inchide foarte bine, am jucat cu 3 fundasi centrali, 3-5-2. Am discutat cu Alibec si s-a vazut ce inseamna Alibec. Cand ajunge la Steaua sper sa nu spuna (cei de acolo) ca e nepregatit, ca vad ca asa spun si de Boldrin si De Amorim. Daca nu ii vor, sa ni mai lase sa-i mai pregatim.

Ma intereseaza doar grupa mea, nu ma intereseaza de alte grupe si de altcineva. E un meci greu la retur, e o echipa puternica. Eu imi doresc sa fac performanta. Ca va fi la Astra sau va fi la alt club, asta nu se va schimba" a spus Marius Sumudica la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies