Slask Wroclaw Rapid Europa League

Atentie, Rapid! Polonezii se inspira din cea mai TARE revenire din istoria Ligii! Cum s-a pregatit Slask de returul din Romania

"Slask are nevoie de un miracol ca sa treaca de Rapid", a titrat ziarul polonez Gazeta Wroclawska inainte de meciul de la Timisoara din Europa League, de la ora 21.00 LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 August 2011, 10:10
Data actualizarii: Joi 25 August 2011, 10:20

"Sa credem in miracole? Slask e ca un boxer care a primit niste pumni seriosi si ii e greu sa se ridice de la podea. Sansele de calificare sunt aproape de zero. Pentru a accede in grupe, Wroclaw are nevoie de un miracol fotbalistic. Putini totusi mai cred intr-o minune, dar tocmai asta e frumusetea fotbalului, ca nu poti fi sigur de nimic. Istoria a dovedit-o, nu o data, ca echipe care pareau invinse au intors soarta confruntarii. Un exemplu memorabil este cel din finala Ligii Campionilor din 2005, cand AC Milan a invins-o miraculos pe Liverpool. Slask mai are sanse minime de calificare, dar are. si e nevoie de credinta, inspiratie si noroc", a notat GW.

Cotidianul Przeglad Sportowy a titrat: "In joc e mai mult decat onoarea". "Se joaca departe de Bucuresti, deci pentru Slask sunt ceva sanse sa lupte pentru ceva mai mult decat onoarea. Oricum, Rapid e aproape calificata. Va mai fi un impediment: La Timisoara e o caldura de foc", a notat sursa citata.

"Meciul de la Timisoara e unul de la revedere pentru Slask", a comentat Gazeta Wyborcza.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies