"Astra a fost eliminata... si ce s-a intamplat? Nu inteleg ce vreti sa spuneti!" Reactia lui Sumudica dupa eliminarea dramatica din Europa

Autor: Sport.ro
Joi 27 August 2015, 23:32

	"Astra a fost eliminata... si ce s-a intamplat? Nu inteleg ce vreti sa spuneti!" Reactia lui Sumudica dupa eliminarea dramatica din Europa

Astra a piedut calificarea in grupele Europa League dupa 0-2 in Olanda.

"Ce s-a intamplat? Nu inteleg ce vreti sa spuneti! Astra a fost eliminata... Si ce?" - Marius Sumudica si-a inceput pe un ton ironic interventia telefonica la DigiSport.

Insa dupa cateva secunde, antrenorul Astrei a recunoscut ca eliminarea din Europa League aduce clubul pe marginea prapastiei.

"E o pierdere enorma. Calificarea ne-ar fi rezolvat niste probleme mari de tot. Va fi foarte dificil sa gestionez lucrurile in continuare. Si, va spun, la ce probleme sunt, jucatorii mei sunt adevarati eroi."

Marius Sumudica spune ca victoria olandezilor este perfect meritata.

"Am jucat prost, fara pic de agresivitate, ei au avut o dorinta mult mai mare."

"Nu stiu ce puteam sa fac. Au fost mult peste noi, din punct de vedere al agresivitatii, fizic, din toate punctele de vedere. Eu niciodata nu o sa-mi critic jucatorii, dar ma asteptam la mai mult de la unii in aceasta seara.", a mai spus antrenorul Astrei.

Expert meteo: Săptămâna viitoare avem caniculă și furtuni. ”Ar trebui să ne obișnuim că e normal ce se întâmplă”
BRAT
Modifică setările cookies