Europa League

"Asta e ghinionul Stelei!" Comparatia facuta intre Astra si Steaua inaintea meciurilor decisive din grupele Europa League

VILLARREAL - STEAUA E LIVE LA PROTV, JOI, ORA 18:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2016, 15:54
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2016, 16:12

Cosmin Contra a vorbit la Sport.ro despre sansele Stelei si Astrei de a se califica in primavara europeana:

"Stelistii ar trebui sa se teama de tot ceea ce inseamna Villarreal. Ghinionul Stelei e ca Villarreal nu este calificata matematic. Steaua poate sa invinga la Villarreal si sa treaca mai departe", spune Contra.

Acesta considera ca Astra ar putea avea o misiune mai usoara cu AS Roma:

"Astra si cu o infrangere se poate califica. Una e sa fii calificata si sa vii sa joci un meci fara miza si una e sa iti joci calificarea, cum joaca Villarreal"

Contra a vorbit si despre situatia din fotbalul romanesc, dupa ce ASA a anuntat ca ar putea intra din ianuarie in faliment, iar la Pandurii situatia este extrem de grava.

"Daca nu se va da o lege a sportului, sportul in Romania va muri si nu vom mai avea sport de performanta.  Sunt impozitele prea mari la stat, la salariile jucatorilor"

"E o barbarie si de-aia la noi in Romania cluburile ajung foarte repede sa dea faliment. Nu trebuie sa ne mire ca echipele romanesti nu se vor mai califica in primavara europeana. Sportul in romania nu a mai fost ajutat", a declarat Contra la Sport.ro

Modifică setările cookies