Europa League

"Am castigat la LOTO". Astra are viitor dupa calificarea in grupele UEL, Sumudica si jucatorii spera la incasarea restantelor. Cati bani incaseaza clubul

Jucatorii Astrei au avut dublu motiv de sarbatoare dupa calificarea in grupele UEL.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 August 2016, 16:54
Data actualizarii: Vineri 26 August 2016, 17:49

Jucatorii Astrei au avut dublu motiv de sarbatoare dupa calificarea in grupele UEL. Formatia giurgiuveana a trecut pentru al doilea an consecutiv de bogatii de la West Ham. Accederea in grupele Europa League va ajuta Astra sa-si continue activitatea pe aceeasi linie, clubul urmand sa incaseze o suma importanta de bani.

Cu sume importante restante catre jucatori si antrenori, patronul Ioan Niculae poate incasa pana la 4.5 milioane de euro de la UEFA, din care va putea achita datoriile.

De altfel, voci din vestiarul Astrei spuneau dupa meciul de pe stadionul Olimpic din Londra: "E ca si cum am castigat la loto. Cred ca problemele se vor rezolva pentru ca acum conducerea nu mai are nicio scuza sa nu fie cu platile la zi", a spus Lovin.

Cu banii luati in urma calificarii, Astra isi mai doreste sa se intareasca, pentru a acoperi golurile lasate de plecarile lui Boldrin si Amorim.

"In primul rand, revine Budescu. Dupa care, ne mai intereseaza 3 jucatori pentru grupele UEL", a spus si Marius Sumudica.

Ce bani va primi Astra de la UEFA
2.4 milioane euro pentru accederea in grupe
400.000 euro pentru disputarea Play Off-ului
360.000 euro pentru meciul castigat
aproximativ 1.5 milioane euro cota din market pool
1.2 milioane de euro a mai luat Astra pentru Amorim si Boldrin

CITESTE SI

Modifică setările cookies