A inceput NUMARATOAREA INVERSA pe National Arena! Care a fost cea mai minutioasa OPERATIUNE inainte de MAREA FINALA Europa League:

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Mai 2012, 07:33

	A inceput NUMARATOAREA INVERSA pe National Arena! Care a fost cea mai minutioasa OPERATIUNE inainte de MAREA FINALA Europa League:

ATLETICO MADRID - BILBAO, miercuri ora 21.45, IN DIRECT la PRO TV si pe www.voyo.ro

Organizatorii au facut eforuturi mari pentru a fi siguri ca national arena va arata fara pata la finala Europa League din aceasta seara. Una dintre cele mai minutioase operatiuni a fost curatarea scaunelor si montarea a zeci de toalete ecologice. Pana ieri la pranz fusesera spalate aproape 30.000 de scaune, unul cate unul, iar angajatii spuneau ca pana dupa-amiaza, toate cele peste 50.000 de locuri trebuie sa straluceasca, scrie Click.

Si comerciantii  sunt pregatiti pentru marea finala, in vreme ce in afara stadionului reprezentanti ai televiziunilor din 130 de tari s-au pregatitat sa transmita in direct meciul dintre Atletico si Bilbao.

In ceea ce-i priveste pe microbistii care au bilet la meci, acestia trebuie sa stie ca circulatia va fi oprita pe Bulevardul Basarabia, intre Piata Eudoxiu Hurmuzachi si Bulevardul Chisinau, pe strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion, dar si pe strazile care intersecteaza artera respectiva, pana maine, la ora 4.00.

 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT