Superliga

Scandalul care i-a adus excluderea de la Steaua, doar un plan diabolic? Tamas e acum liber: "Avea oferte dinainte"

Gabi Tamas si-a reziliat contractul cu Steaua. Impresarul Florin Manea a anuntat ca fundasul de 31 de ani nu duce lipsa de oferete. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 08:24
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 08:41

Becali a renuntat la cei 150.000 de euro pe care i-ar fi vrut de pe urma lui Tamas, iar Steaua i-a reziliat aseara, pe cale amiabila, contractul fundasului de 31 de ani.

Tamas se afla acum intr-o situatia fericita. E liber sa negocieze cu orice club, iar din aceasta postura se poate alege cu un contract avantajos.

Impresarul Florin Manea a anuntat ca mai multe cluburi din Italia si Anglia sunt interesate de serviciile fundasului de nationala. DETALII AICI

Daniel Niculae e convins ca tot scandalul provocat de neprezentarea la antrenamentul de vineri dimineata, care i-a adus excluderea de la Steaua, nu a fost intamplator.

"Eu cred ca Gabi a avut oferte dinainte", a spus Daniel Niculae la DigiSport.

Mirel Radoi a recunoscut aseara, imediat dupa meci, ca Tamas ar fi fost foarte util pentru defensiva Stelei: "Nu m-am referit niciodata la sportivul Tamas, cand am spus ca nu mai avem nevoie de el. Ne-ar fi ajutat mult, pentru ca este un jucator bun. Ne-a lipsit Tamas dar nu pot trece peste indisciplina. Prefer un jucator cu mai putine calitati sau experienta, dar pe care sa ne putem baza la nevoie."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!