Superliga

Scandalul care i-a adus excluderea de la Steaua, doar un plan diabolic? Tamas e acum liber: "Avea oferte dinainte"

Gabi Tamas si-a reziliat contractul cu Steaua. Impresarul Florin Manea a anuntat ca fundasul de 31 de ani nu duce lipsa de oferete. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 08:24
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 08:41

Becali a renuntat la cei 150.000 de euro pe care i-ar fi vrut de pe urma lui Tamas, iar Steaua i-a reziliat aseara, pe cale amiabila, contractul fundasului de 31 de ani.

Tamas se afla acum intr-o situatia fericita. E liber sa negocieze cu orice club, iar din aceasta postura se poate alege cu un contract avantajos.

Impresarul Florin Manea a anuntat ca mai multe cluburi din Italia si Anglia sunt interesate de serviciile fundasului de nationala. DETALII AICI

Daniel Niculae e convins ca tot scandalul provocat de neprezentarea la antrenamentul de vineri dimineata, care i-a adus excluderea de la Steaua, nu a fost intamplator.

"Eu cred ca Gabi a avut oferte dinainte", a spus Daniel Niculae la DigiSport.

Mirel Radoi a recunoscut aseara, imediat dupa meci, ca Tamas ar fi fost foarte util pentru defensiva Stelei: "Nu m-am referit niciodata la sportivul Tamas, cand am spus ca nu mai avem nevoie de el. Ne-ar fi ajutat mult, pentru ca este un jucator bun. Ne-a lipsit Tamas dar nu pot trece peste indisciplina. Prefer un jucator cu mai putine calitati sau experienta, dar pe care sa ne putem baza la nevoie."

Modifică setările cookies