Interes urias pentru finala Euro! Pretul fantasmagoric la care au ajuns biletele

Interes urias pentru finala Euro! Pretul fantasmagoric la care au ajuns biletele

Finala Euro 2020, duminica, 11 iulie, pe Wembley. Meciul va fi transmis pe PRO TV si VOYO. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Dupa ce biletele oficiale au fost vandute, in joc au intrat si speculantii. Disperarea pentru a participa la un meci unic pentru Anglia a facut ca pe diverse site-uri cunoscute pentu revanzari de bilete acestea sa fie pretuite si 60.000 de euro bucata, de 180 de ori mai mult decat suma initiala.

Chiar daca acestea sunt totusi bilete VIP, si nu sunt multe cu aceste preturi, exista si mii de locuri obisnuite puse la vanzare cu sume de la 6.000 la 35.000 de euro.

Cu toate acestea, cei de la UEFA a tinut sa ii avertizeze pe fani ca e foarte posibil ca, si la aceste preturi exorbitante, biletele sa fie false, iar suporterii sa nu fie pagubiti doar de mici averi, ci si de prezenta pe stadion.

Citeste si:Wembley

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies