Un ultim asalt inainte de finala! Mesajul trimis de Regina nationalei Angliei

Un ultim asalt inainte de finala! Mesajul trimis de Regina nationalei Angliei

Finala Euro 2020, duminica, 11 iulie, pe Wembley. Meciul va fi transmis pe PRO TV si VOYO. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Daca nu erau suficienti de motivati inaintea finalei cu Italia, cand pot castiga primul trofeu european pentru Anglia, elevii lui Southgate au primit un ultim imbold inainte de meciul de duminica de pe Wembley. O scrisoare de la Regina Elisabeta a IIa. 

"Acum 55 de ani am fost suficient de norocoasa incat sa ii prezint Cupa Mondiala lui Bobby Moore si am vazut cat de mult a insemnat pentru jucatori, antrenori si restul staff-ului, sa ajunga si sa castige finala la un turneu international major.

Vreau sa va felicit, atat eu cat si familia mea, pentru ca ati ajuns in finala Campionatului European, si va transmit urari de bine  in speranta ca istoria va inregistra nu numai victoria cat si spiritul, angajamentul si mandria cu care v-ati comportat", a fost mesajul Casei Regale. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies