Gestul de 5,5 miliarde de dolari al lui Cristiano Ronaldo! Cum a reusit superstarul portughez sa influenteze bursa

Gestul de 5,5 miliarde de dolari al lui Cristiano Ronaldo! Cum a reusit superstarul portughez sa influenteze bursa

Campionatul European se vede, in direct, la PRO TV si pe VOYO!

Gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferinta de presa a Portugaliei, de a inlatura sticlele de Coca Cola de pe masa si de a indemna lumea sa bea apa, a devenit viral. 

Cunoscut pentru obsesia lui pentru modul de viata sanatos, superstarul portughez a fost laudat pentru initiativa, dar pe de alta parte exista si persoane care il acuza de ipocrizie. Cristiano Ronaldo face reclama la lantul de restaurante fast food KFC, care distribuie si bauturi carbogazoase produse de rivalul Coca Cola, Pepsi Co., astfel ca multi considera ca e o miscare de marketing. De asemenea, a fost gasita si o mai veche reclama a lui chiar la Coca - Cola.

Planuit sau nu, gestul celui mai bun marcator din istoria Euro a influentat piata bursiera. Daca gigantul american a pierdut aproximativ 4 miliarde de dolari, pentru ca pretul actiunilor Coca Cola a scazut cu 1,6% - de la 56,10 dolari la 55,22, pretul actiunilor Pepsi Co a crescut cu ,de la 147,60 dolari la 148,58, ceea ce inseamna o crestere a capitalizarii bursiere cu 1,35 miliarde de dolari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies