Frustrarea si nervii si-au spus cuvantul! Ronaldo a luat la suturi banderola de "capitan" dupa eliminarea Portugaliei

Ronaldo banderola Cristiano Ronaldo Euro EURO 2020 EURO Frustrarea si nervii si-au spus cuvantul! Ronaldo a luat la suturi banderola de "
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 28 Iunie 2021, 17:22
Data actualizarii: Luni 28 Iunie 2021, 17:39

Portugalia a pierdut partida cu Belgia din optimi, 1-0.

Considerata a fi una din favoritele la castigarea competitiei de catre specialisti, campioana en-titre, Portugalia, a parasit intrecerea inca din optimi, dupa ce a pierdut partida impotriva Belgiei, 1-0, din cauza golul marcat de Thorgan Hazard, fratele mai mic al lui Eden.

Ronaldo, golgheterul competitiei si omul care a contribuit la 6 din cele 7 goluri marcate de lusitani a fost vzibil frustrat dupa meci, iar camerele TV au surprins momentul cand dupa finalul partidei, acesta a aruncat pe gazon cu banderola de "capitan", episod petrecut si in urma cu doar cateva luni, cand nationala Portugaliei a remizat la Belgrad, 2-2, cu Serbia.

  • Frustrarea si nervii si-au spus cuvantul! Ronaldo a luat la suturi banderola de capitan dupa eliminarea Portugaliei

Fanii au surprins insa un alt moment de nervi al lui Ronaldo, cand se indrepta spre tunelul de iesire de pe teren, acesta a sutat de cateva ori in banderola de "capitan", un gest pe care portughezii il pot interpreta ori ca o frustrare si iesire din decor, ori ca pe o lipsa de respect, insa cea de-a doua varianta fiind foarte putin luata in calcul, atacantul avand mereu un comportament exemplar la nationala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!