"Cand nu aveam nimic, Marcus gasea fericirea in fotbal!" Scrisoarea emotionanta adresata de mama lui Rashford fiului ei

"Cand nu aveam nimic, Marcus gasea fericirea in fotbal!" Scrisoarea emotionanta adresata de mama lui Rashford fiului ei

Finala Euro 2020, duminica, 11 iulie, pe Wembley. Meciul va fi transmis pe PRO TV si VOYO. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Rashford a avut o copilarie grea, a trait intr-o casa darapanata iar colegii radeau de el pentru ca avea tot timpul incaltaminte vizibil veche. Dar toate greutatile erau uitate cand isi intalnea cea mai buna prietena: mingea de fotbal. 

Melanie Maynard, mama lui, si-a urmarit tot timpul cu atentie fiul si a realizat ca, indiferent cat de grea era viata si cat de multe obstacole aveau de depasit, Marcus era fericit cand avea mingea la picior.

Rashford nu si-a uitat originile, si chiar daca acum castiga sume uriase din fotbal, este pe primul loc in clasamentul banilor oferiti din donatii in Premier League. A reusit chiar si sa schimbe legi din Anglia, dupa campanii mediatice care au reusit sa determine Guvernul Marii Britanice sa le ofere mese calde copiilor din zone defavorizate. 

Intr-o scrisoare publica adresata fiului ei, Melanie Maynard a dezvaluit detalii necunoscute din viata lui Rashford: "Oricand avea mingea la picior avea si zambetul pe fata. Un zambet care ar fi putut lumina orice incapere. Cand nu aveam mai nimic si viata era foarte grea, isi gasea fericirea in fotbal. A fost si pentru mine printre putinele bucurii. Casa era darapanata, pantofii lui erau uzati. 

Nu cred ca e un sentiment mai placut decat sa vezi ca toate visurile fiului tau se indeplinesc. Sa il vad cu tricoul Angliei e una dintre cele mai mari realizari iar toate momentele pe care le-am trait impreuna in aceasta vara vor fi pretuite pentru tot restul vietii noastre."

Citeste si:Marcus Rashford
VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies