EURO

Andriy Shevchenko are o familie superba. E casatorit cu un model si au patru baieti impreuna: cat de bine arata sotia sa GALERIE FOTO 

Ucraina s-a calificat in sferturile de finala de la EURO 2020, fiind cea mai buna performanta obtinuta de nationala pana la momentul actual. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iulie 2021, 11:24
Data actualizarii: Joi 01 Iulie 2021, 12:13

Andriy Shevchenko a condus Ucraina spre cel mai bun rezultat international obtinut pana la momentul actual, calificarea in sferturile de finala de la EURO 2020. In optimi, Ucraina a invins Suedia in prelungiri, cu 2-1, iar in sferturi vor avea o intalnire - soc cu Anglia. 

Dupa ce a scris istorie cu AC Milan si Chelsea, castigand si Balonul de Aur, Andriy Shevchenko a reusit sa exceleze si in cariera de antrenor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristen (@kristenpazik1)

Pe langa cariera de succes ca fotbalist, ucrainianul de 44 de ani impresioneaza si pe plan personal. Este casatorit cu Kristen Pazik si impreuna au patru baieti, cel mai mare fiind la deja inscris la academia Chelsea. 

Kristen Pazik ​are 42 de ani. Cei doi sunt casatoriti din iulie 2004 si au patru baieti: Jordan, Christian, Olexandr si Rider. 

Vezi mai multe IMAGINI in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Getty Images/Instagram 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies