VIDEO EXCLUSIV „Acum putem visa!” Reacția presei spaniole după ce Italia a scăpat cu un singur gol primit

spania - italia Alvaro Morata Riccardo Calafiori UEFA EURO 2024 EURO 2024
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 12:30
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 12:41

În direct la PRO TV și pe VOYO, Spania a învins Italia, scor 1-0, în etapa a doua a grupelor Campionatului European de Fotbal 2024, printr-un autogol înscris de Riccardo Calafiori

Scorul putea căpăta proporții uriașe în repriza secundă, în care ibericii au ratat patru șanse uriașe de a marca, între care s-a numărat un șut trimis în bară de extrema Nico Williams, fotbalist al clubului Athletic Bilbao.

Presa iberică, impresionată de „Furia Roja”, în meciul cu Italia

„Acum putem visa la ceva măreț!”, a titrat Marca, pe prima pagină a ziarului publicat în dimineața zilei de vineri, 21 iunie, care a aprofundat victoria „Furiei Roja” prin următoarele cuvinte: „Se putea termina liniștit ca un festival de goluri. După asediul pătrunzător al Furiei Roja, meciul este decis de un autogol. Câștigăm grupa, iar acum urmează Albania,” a scris publicația menționată. 

„Spania este o sărbătoare,” a titrat AS, care i-a înfățișat pe Alvaro Morata și Lamine Yamal ca principali promotori ai acestui succes. „Rezultatul nu reflectă corect prestația. După douăzeci de șuturi, obținem victoria printr-un autogol,” au scris cei de la AS. 

„Rezultatul nu reflectă corect prestația noastră”, scriu spaniolii

„Bravissimo”, a titrat Mundo Deportivo, alegând o etichetă care să fie înțeleasă inclusiv de rivalii învinși de spanioli. „Doar datorită lui Donnaruma acest meci nu s-a încheiat ca un festival de goluri,” au punctat ibericii. 

Croația și Italia se vor întâlni în meci direct în ultima etapă, în care albanezii vor visa la o victorie împotriva spaniolilor, rezultat care le-ar aduce, în premieră, o calificare istorică în fazele eliminatorii ale unui turneu final. 


Spania - Italia 1-0 | Rezumat (20 iunie 2024). Meciul a fost transmis în direct și în exclusivitate de PRO TV și VOYO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!