Vești bune despre Răzvan Marin! De ce a lipsit, de fapt, de la antrenamentele de azi ale tricolorilor

Razvan Marin campionatul european EURO 2024 nationala romaniei EURO 2024 Dennis Man, Răzvan Marin / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 17:16
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 17:16

Răzvan Marin, unul dintre cei mai în formă tricolori de la Campionatul European din Germania le-a dat emoții românilor.

Mijlocașul lui Empoli nu a fost prezent la antrenamentele de astăzi ale României și s-a speculat că ar avea probleme la genunchi.

Se pare însă că a fost vorba despre altceva, după cum transmite Prosport, care susține că Răzvan Marin ar fi răcit, iar Edi Iordănescu a decis să-l lase la hotel, deoarece se anunța ploaie la Wurzburg și s-a temut ca acesta să nu răcească mai rău.

S-a aflat problema care l-a ținut azi pe Răzvan Marin în hotel

"Răzvan nu are nicio problemă cu genunchiul, s-a văzut inclusiv în meciul cu Slovacia, iar după meci n-a acuzat nicio durere! Pur și simplu, de ieri, a început să simtă o ușoară stare de disconfort, un început de răceală. 

Cum mister și staff-ul analizează până la ultimul detaliu, au văzut că urmează o ploaie puternică la Wurzubrg la ora când a fost programat antrenamentul și s-a decis că nu are niciun rost să forțeze Răzvan iar răceala chiar să devină serioasă. Mai sunt suficient zile până la meciul cu Olanda și cel mai bine a fost așa", ar fi spus o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni tricolori de la Euro, marcator în victoria cu 3-0 în fața Ucrainei, dar și în egalul cu Slovacia, scor 1-1, din lovitură de pedeapsă.

România - Olanda se joacă marți, de la ora 19:00, la Munchen. Meciul va putea fi urmărit în direct la PRO TV și pe VOYO. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!