VIDEO EXCLUSIV Verdictul specialistului la golul controversat al lui Kevin De Bruyne din Belgia - România 2-0

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 08:29
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 08:38

România a pierdut în fața Belgiei, scor 0-2, în al doilea meci din grupele EURO 2024.

Pentru tricolori urmează duelul cu Slovacia, programat miercuri, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Cristi Balaj crede că golul lui De Bruyne ar fi trebuit anulat

Ciprian Marica a dezvăluit la emisiunea Studio EURO 2024 un mesaj primit de Cristi Balaj, fostul arbitru FIFA, în legătură cu al doilea gol al belgienilor, al lui Kevin De Bruyne.

În minutul 80, Casteels a degajat de la șase metri. Andrei Burcă a sărit prost pentru a relua balonul, iar mingea a fost revendicată de Kevin De Bruyne care l-a învins din alunecare pe Florin Niță de lângă Radu Drăgușin. Imediat după gol, Florin Niță a rămas întins pe gazon, reclamând un fault în atac al fotbalistului belgian.

În opinia lui Balaj, reușita starului lui Manchester City ar fi trebuit anulată, întrucât De Bruyne l-ar fi faultat pe Florin Niță.

Mi-a scris Cristi Balaj imediat după joc vis-a-vis de golul al doilea marcat de De Bruyne. Spune că este fault, este imprudență, De Bruyne se duce cu talpa pe genunchiul și spune că ar putea fi fault în atac.

Balaj îmi scrie așa: ’A jucat mingea într-o manieră imprudentă, asta e la regulament’. Să ne uităm atent, vine cu talpa pe tibia lui Niță. Penalty nu cred că a fost, e un contact corp la corp. Așa spune un arbitru, tind să cred și să iau în seamă”, a spus Ciprian Marica la Studio EURO 2024.

VIDEO Golul lui Kevin De Bruyne

Golul lui Kevin De Bruyne nu a fost singura fază controversată din meciul cu Belgia. În minutul 65, tricolorii au cerut lovitură de la 11 metri, după ce Wout Faes a respins un balon direct în mâna coechipierului Youri Tielemans, care avea brațul depărtat de corp.

Centralul polonez Szymon Marciniak a lăsat jocul să continue și nu au intervenit nici cei aflați în camera VAR.

VIDEO Rezumatul partidei Belgia - România 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!