Un ”tricolor” l-a enervat pe Dumitru Dragomir: ”I-am tras și o înjurătură”

Dumitru Dragomir Andrei Ratiu Romania EURO 2024 Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 13:30
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 13:30

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a debutat cu dreptul la Campionatul European și a câștigat cu un categoric 3-0 în fața Ucrainei, iar în prezent este marea favoriă din Grupa E pentru calificarea în optimile de finală ale competiției, chiar dacă mai sunt două meciuri în faza grupelor, cu Belgia și Slovacia.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a arătat impresionat de evoluția ”tricolorilor”, dar înainte de meci a fost enervat la culme de unul dintre titularii lui Edi Iordănescu.

Dumitru Dragomir: ”I-am tras și o înjurătură”

Noul look al lui Andrei Rațiu nu a fost deloc pe placul lui Dumitru Dragomir, dar a trecut cu vederea acest aspect după evoluția sa solidă din meciul cu Ucraina.

„Drăgușin, nota 9.50. Drăguș, 9.60. Burcă, nota 9.10. Îți dau unul cu nota 9.20 – Rațiu. Toată apărarea a fost… Fundașul nostru dreapta, Rațiu, parcă avea zece plămâni.

Eu eram supărat pe el pentru că s-a vopsit, i-am tras și o înjurătură, dar după ce l-am văzut jucând, am vrut să-i dau un SMS, dar nu i-am știut numărul: ‘Rațiule, te iubesc așa vopsit!’”, a spus Dragomir, la Fanatik.ro.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!