VIDEO EXCLUSIV Tricolorul remarcat de Ciprian Marica după victoria fabuloasă a României în fața Ucrainei

nationala romaniei campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 18:27
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 18:45

România a debutat cum nu se putea mai bine la Campionatul European din Germania, impunându-se cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei.

După meci, Ciprian Marica a analizat cifrele tricolorilor și a ținut să-l laude pe unul dintre băieții lui Iordănescu jr. care a făcut un meci foarte bun în fața defensivei.

"Aș vrea să vorbim despre un tricolor care nu s-a văzut așa de mult sau mai bine spun nu vorbim atât de mult de spre el. Este Marius Marin. Vreau să vedem o statistică...

94% acuratețea paselor. Acest mijlocaș în fața apărării s-a descurcat excelent. A fost omul care a ținut acolo echilibrul. De multe ori când era locul liber de Răzvan Marin care urca mai sus și venea între linii, el acoperea și zona aceea. A făcut un travaliu fantastic de bun. 

Răzvan Marin și Nicolae Stanciu au alergat peste 10.5 km. Sunt jucători care s-au sacrificat, au jucat cu inima și asta s-a văzut", a spus Ciprian Marica la PRO TV.

ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

Meciul a început extrem de echilibrat, cu cele două echipe încercând în primul rând să stea bine în defensivă și să nu primească gol. Echilibrul s-a rupt în minutul 29 când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

Programul României la Euro

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Studio EURO 2024: Ciprian Marica despre România pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!