”Suntem încă în joc!” Întrebarea pe care și-o pun ucrainenii după victoria cu Slovacia

Ucraina EURO 2024 Romania Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 18:35
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 18:35

Ucraina a câștigat meciul cu Slovacia, scor 2-1, în grupa E de la EURO 2024, din care fac parte și România și Belgia.

Lucrurile se complică în grupa tricolorilor. România rămâne pe primul loc după victoria zdrobitoare obținută în fața Ucrainei, care a urcat, însă, pe locul doi, după ce a învins Slovacia. Belgia este ultima clasată. România – Belgia se joacă sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Presa din Ucraina se întreabă după victoria cu Slovacia: ”Nu puteam face acest lucru de la început?”

Ucrainenii s-au arătat extrem de mulțumiți de rezultatul obținut în fața Slovaciei și au transmis că pot spera la un loc în optimile de finală ale Campionatului European. Totodată, jurnaliștii din țara vecină au lăudat prestația echipei din cea de-a doua repriză a meciului cu Slovacia, însă s-au întrebat de ce echipa nu a jucat cu aceeași dăruire și în meciul contra României.

La finalul acestui meci, s-a văzut ce a lipsit la meciul împotriva românilor. Jucătorii echipei naționale s-au luptat, au alegat după fiecare minge, au avut intervenții dure și au creat superioritate numerică. Suntem mândri, dar avem o singură întrebare: nu puteam face acest lucru încă de la început?

La final, nervii noștri au fost întinși la maximum, dar am reușit să oprim ultimul asalt al slovacilor și să obținem trei puncte importante. În concluzie, echipa care a arătat mai multă dorință a câștigat la Dusseldorf. Din fericire, acea echipă a fost naționala Ucrainei. Nu s-a pierdut nimic, suntem încă în joc”, s-au întrebat ucrainenii de la UA Football.

 VIDEO Rezumatul partidei Slovacia - Ucraina 1-2

Clasamentul în grupa E

1. România - 3p (un meci, golaveraj +3)

2. Ucraina - 3p (două meciuri, golaveraj -2)

3. Slovacia - 3p (două meciuri, golaveraj 0)

4. Belgia - 0p (un meci, golaveraj -1)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!