Spaniolii, în fața unui scandal de proporții înainte de EURO 2024

Pau Cubarsi EURO 2024 fc barcelona Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 16:47
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 16:57

Campionatul European de fotbal debutează pe 14 iunie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Spania se pregătește de participarea la turneul final din Germania, Luis de la Fuente urmând să facă anunțul convocărilor în decursul zilelor următoare.

Pau Cubarsi se va număra printre fotbaliștii care vor merge la EURO 2024, fundașul catalanilor reușind să aibă evoluții impresionante de când a ajuns la prima echipă.

Publicația Marca anunță că jucătorul de 17 ani ar fi dorit și pentru Jocurile Olimpice de la Paris, la fel ca și Lamine Yamal, însă catalanii nu sunt de acord cu această decizie. 

După problemele cu care s-au confruntat cu Pedri, Gavi și Ansu Fati, jucători care au numeroase probleme medicale în urma efortului constant făcut de la vârste fragede, cei de la FC Barcelona încearcă să-și protejeze starurile și nu doresc ca aceștia să participe decât la o competiție majoră, în vară.

Pau Cubarsi și-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Pau Cubarsi, fundașul central al catalanilor în vârstă de doar 17 ani, a semnat prelungirea contractului până în 2027, cu o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro. 

„FC Barcelona și Pau Cubarsí au ajuns la un acord pentru a prelungi contractul fundașului central până la 30 iunie 2027. Clauza de reziliere a jucătorului a fost stabilită la 500 de milioane de euro.

Fundașul a pus pixul pe foaie joi dimineață la un eveniment la care a participat și președintele FC Barcelona, Joan Laporta, prim-vicepreședintele Rafa Yuste, directorul responsabil cu fotbalul juvenil, Joan Soler, și directorul sportiv Anderson Luis de Souza „Deco”, s-a arătat în comunicatul oficial al clubului catalan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!