Sorin Cârțu, critici pentru Dennis Man după eliminarea de la EURO: "A venit și a dat-o prost"

EURO 2024 Dennis Man romania olanda Sorin Cartu EURO 2024 Dennis Man / foto: Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 14:36
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 14:36

Fostul mare jucător și antrenor, Sorin Cârțu, a analizat meciul dintre România și Olanda, încheiat cu scorul de 0-3, și a avut câteva remarci dure la adresa lui Dennis Man. 

Confruntarea din optimile de finală ale Campionatului European din 2024, desfășurată pe „Allianz Arena” din Munchen, a adus dezamăgire în tabăra română, iar Man a fost unul dintre jucătorii criticați pentru prestația sa.

Dennis Man, pus sub lupă de către Sorin Cârțu

În viziunea lui Sorin Cârțu, Dennis Man a ratat ocazii importante care ar fi putut schimba cursul meciului. 

  • Dennis Man / foto: Gabriel Chirea

„Mă uitam și la Man. A avut niște situații… Putea să iasă în evidență. Mă refer la faza când a scăpat singur cu portarul belgienilor. Putea să se prefacă că trage și se întorcea pe piciorul stâng. Ieșea o fază senzațională. Și în meciul cu olandezii, când a primit o pasă de la Stanciu, la 11 metri. A venit și a dat prost în minge. Putea să facă o pivotare să scoată adversarul din joc. Dar nu sunt preocupați de treburile astea, vor să dea imediat”, a explicat Cârțu, la Sport Total FM.

Dennis Man va semna! Anunțul făcut de Giovanni Becali

În ciuda criticilor, viitorul lui Dennis Man pare promițător. 

Giovanni Becali, impresarul winger-ului în vârstă de 25 de ani, a anunțat că jucătorul va semna un nou contract în curând. 

„Cred că Man va semna luni sau marți. Nu pot să vă spun despre salarii. Atât Mihăilă, cât și Man au salarii bune pentru o echipă care a venit din Serie B. Are opțiune de încă un an. E peste salariul din acești trei ani. Luni sau marți se va termina și cu Man. În Serie A este altceva. Dacă dai 12-13 goluri, precum a făcut-o în divizie B, 30-40 de milioane sunt o nimica toată pentru echipele mari”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

În sezonul trecut, Dennis Man a avut o prestație remarcabilă în Serie B, reușind să marcheze de 13 ori și să ofere șapte pase decisive în 35 de meciuri pentru Parma.

Cotat la aproximativ nouă milioane de euro de site-urile de specialitate, Man este legitimat la Parma din ianuarie 2021 și mai are contract cu clubul italian până în iunie 2025. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!