VIDEO EXCLUSIV Șoferul autocarului naționalei României visează să-i ducă pe tricolori până în finală

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 10:47
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 11:01

Naționala României întâlnește Olanda în optimile de finală ale Campionatului European din Germania, marți, ora 19:00, ÎN DIRECT la PRO TV și pe VOYO.

Nicu Moldoveanu, un român din București stabilit de patru ani în Germania, este șoferul naționalei României la Euro.

Șoferul român, fan al echipei FC Koln, speră că va avea ocazia să-i "plimbe" pe tricolori cu autobuzul măcar până în finală.

"Nu eram foarte înrăit, prins cu meciurile, dar acum sunt mai interesat. Mai mergeam la meciurile cu Steaua, uneori și cu Dinamo, dar nu eram înrăit să zic așa.

Și eu (n.r. - speră ca naționala României să să ajungă cât mai departe la Euro). Am zis până în finală, până în finala cu Germania, desigur", a spus Nicu, șoferul naționalei României.

România - Olanda, ora 19:00, la PRO TV și VOYO

Nicu a dezvăluit cu a ajuns să fie ales pentru a conduce autocarul naționalei: "Pur și simplu am fost selectat cu câteva luni înainte de asta și asta m-a bucurat destul de mult."

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!