Selecționerul Spaniei a stabilit ce se întâmplă cu Lamine Yamal, pasibil de amendă din cauza restricțiilor de vârstă din Germania

Lamine Yamal EURO 2024 Luis de la Fuente Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 13:40
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 13:50

EURO 2024 este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Spania s-a calificat în optimile de finală, unde urmează să întâlnească Georgia, duminică, de la ora 22:00, în exclusivitate pe PRO TV și VOYO. 

Naționala antrenată de Luis de la Fuente poate fi implicată într-o situație interesantă, din cauza reglementărilor germane privind orele de muncă pentru minori, Lamine Yamal fiind cel vizat. 

Presa germană a relatat faptul că Federația Spaniolă de Fotbal ar putea fi amendată pentru încălcarea legislației germane a muncii pentru minori din cauza lui Lamine Yamal (16 ani). Potrivit legislației locale, minorii din Germania trebuie să se întoarcă acasă după serviciu cel târziu la ora 23:00.

Înaintea confruntării din optimi, selecționerul Spaniei a fost categoric cu privire la acest subiect: "Vorbim cu el în fiecare zi. Atât noi, cât și Lopez Vallejo (n.r. - psihologul Spaniei). Arată o maturitate care nu e tipică pentru vârsta lui, dar totuși încă se dezvoltă ca fotbalist și ca persoană. Suntem toți responsabili pentru acest proces. Ne vom face treaba și îl vom lăsa să joace. Nimic mai mult. Nu cunosc legea germană, dar Lamine va continua să joace la ora unsprezece seara".

Recordmenul de la EURO 2024 a dat cărțile pe față

Lamine Yamal a doborât deja două recorduri la EURO 2024, încă din faza meciurilor din grupe. Cotat la 90 de milioane de euro de site-urile de specialitate și cu un contract scadent până în iunie 2026 la FC Barcelona, jucătorul a dezvăluit că vrea să devină în viitor o legendă a grupării catalane.

”Sper să devin o legendă. Vreau să stau aici și să dau tot ce mai bun din mine pentru mulți ani”, a spus Lamine Yamal, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe contul său oficial de pe platforma Twitter/X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!